"Obala" Apartmanok    
 

Az "OBALA" apartmanok a dákovói Dernaj család tulajdonát képezik.

A ház Mediterán stílusban épült , a sziget déli oldalán helyezkedik el, a sekély, homokos - kavicsos tengerparton, a „Donja Prezida" strand közvetlen közelében .

Kényelmes családi légkörben kínálunk 4 hasonló, korszeruen berendezett apartmant 4 x 4 személy számára, ötödik, pótágy használatának a lehetoségével.

Mindegyik apartman balkonnnal rendelkezik, ahonnan a nyári hoségben, frissíto szelloben lehet élvezni a fennséges kilátást a tengerre, a kristálytiszta vízre . A tetotér teraszáról, amely nincs befedve, gyönyöru kilátás nyílik egyfelol a Velebit hegység láncolatára másfelol a zadari szigetvilág szigeteire mint Molat, Ugljen és a többi apró sziget sokaságára.

Apartmanjaink kiváló elhelyezkedésének köszönhetoen aromantikus lelkületuek minden nap élvezhetik a lemeno nap szépségét.

Az aprtmanok légkondícionáltak, satelit TV-vel, és megfelelo alapberendezéssel rendelkeznek . Parkolóhely a ház udvarában van biztosítva a vendégek számára.

Walking distance from the beach is 10m, from the restaurant is 50m, from the grocery store is 200m, from the post office and centre is 1000m.


Information and reservation:

Mrs. Natasa Dernaj
Donja Prezida XXII br. 23
23234 Vir, Croatia

t: 0043 664 35 84 376 - A
m: 00385 91 5083566 - CRO
@:
info@apartmani-dernaj.infoDist. from the EU cities:

 
© apartmani-dernaj 2006. info@apartmani-dernaj.info